Kumipäällysteiset porrasratkaisut

Portaat ovat erittäin tärkeä osa rakennuksen arkkitehtuuria. Turvallisuus ja saavutettavuus ovat perustavanlaatuisia huolenaiheita portaisiin liittyen. Kumipäällysteen valitseminen portaita varten varmistaa, että molemmat huolenaiheet otetaan huomioon. Täydellinen räätälöinti on myös taattu, kuten kaikkien Artigo -kumilattioiden kohdalla.

Väri


Pinta


Kumipäällysteisten portaiden edut

Kumi on äärimmäisen kestävä materiaali. Artigo-lattia on luokiteltu R9: ksi EU-asetuksen DIN 51130 mukaan, joka määrittää lattiamateriaalin liukastumiskestävyyden. Kahdeni erityisesti portaita varten suunnitellun tuotesarjan, Rollstep ja Fullstep, lisäksi kaikkia Artigo -lattiapäällysteitä voidaan käyttää portaissa ja yhdistää ne portaiden vakiomittojen kanssa.

Portaiden Artigo -kumipinnat kuuluvat standardin EN13893 DS -luokkaan, joka vaatii dynaamisen kitkakertoimen, joka on vähintään 0,3 μ.

Artigo -kumilattiat portaisiin sopivat erityisen hyvin kaikkiin kohteisiin, joissa on suuri päivittäinen liikenne, kuten kouluihin, yliopistoihin, ostoskeskuksiin, julkisiin toimistoihin ja sairaaloihin.