Laattamaailma maahantuo nyt myös italialaiset Casalgrande Padanan laatat Suomessa. Estetiikka ja viimeisimmät innovaatiot ovat läsnä Casalgrande Padanan kaikessa suunnittelussaan ekologisia ratkaisuja unohtamatta. Löydät Casalgrande Padanalta laatat kaikkiin kodin ulko- ja sisäpintoihin.

SUURLAATOISSA PINNAT PÄÄSEVÄT OIKEUKSIINSA

Suurlaatat ovat kauniita elementtejä, jotka luovat saumattomuudessaan yhtenäistä ja kaunista pintaa sopien moniin tarkoituksiin. Casalgrande Padanan Kontinua-suurlaatat ovat 6,5 mm paksuja ja niitä löytyy jopa 160 cm x 320 cm -koossa. Suurlaattojen eri kokoja yhdistelemällä voi rakentaa niin yhtenäisyyttä kuin kontrastiakin. Yhdistelemällä ohuita Kontinua-laattoja paksumpiin laattoihin, suunnittelijan on mahdollista luoda jatkuvuutta eri tiloihin niin lattioiden kuin jopa ulkoseinienkin osalta. Lisäksi suurlaatoista saa leikattua upeita sisustuselementtejä esimerkiksi keittiön pinnoille.

Marmoriker-sarjan suurlaatat sopivat hyvin esimerkiksi keittiön pinnoille.

TEKNISIÄ RATKAISUJA SISÄÄN JA ULOS

Casalgrande Padana tarjoaa teknisiä ratkaisuja niin sisä- kuin ulkotiloihin. Tuulettuvat julkisivurakenteet ovat kestäviä, energiatehokkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja, joihin löytyy monenlaisia väri- ja pintavaihtoehtoja. Terasseille ja muihin ulkotiloihin löytyy myös ns. kelluvia ulkolaatoituksia laajasta Extrages 2.0 -mallistosta. Malliston laatat ovat helppo asentaa ja ne voidaan helposti myös siirtää teknisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi laatat kestävät ulkoilman tuomia haasteita pakkasesta auringonpaisteeseen ja ne on helppoa pitää puhtaana. Sisätiloihin Casagrande Padana luo muokattavuutta erityisten kohotettujen lattialaattaratkaisujen avulla. Näissä laatoitusratkaisuissa ei tarvita sementtiä tai liimoja, vaan niitä voi helposti muokata tarpeen mukaan. Erilaisista teknisistä ratkaisuista voit lukea lisää Casagrande Padanan kotisivuilta. Kaikkiin Casalgrande Padanan laattoihin on saatavilla tarpeen mukaan joko Bios Self-Cleaning tai Bios Antibacterial käsittely, jotka estävät niin ilmansaasteiden kuin bakteerienkin leviämisen pinnoilla ja auttavat laattojen puhtaanapidossa. 

Extrages 2.0 -malliston ”kelluvat” ulkolaatoitukset ovat helposti muunneltavissa ja irroitettavissa. Lisäksi ne sopivat täydellisesti niin pakkasen kuin auringonvalonkin tuomiin haasteisiin.

UIMA-ALTAAT:

Casalgrande Padanalta löydät monipuoliset ja laadukkaat laatat myös uima-altaisiin. Elementi-sarjan laatat kestävät vaativienkin uima-allas ja spa-tilojen kemiallisen, fyysisen ja mekaanisen kulutuksen. Elementi-sarjan laatoista löydät myös viralliset turvastandardit täyttävät liukuesteominaisuudet. Landscape-sarja tarjoaa puolestaan enemmän variaatioita värimaailmaan ja esimerkiksi mosaiikkilaattoja nimenomaan uimahallikäyttöön.

Elementi-sarjan laatat ovat suunniteltu uima-allas ja spatiloihin.

TACTILE-OPASTINLAATAT

Tactile-laatat ovat näkövammaisten henkilöiden apuna, sillä ne ohjaavat, varoittavat ja antavat suuntaa. Tactile-laattojen muodot ja värien sekä valoisuuden vaihtelut ovat elementtejä, jotka helpottavat elämää näkörajoitteiden kanssa. Tactile-laattoja löytyy seitsemän eri pintakuviota eri väreissä ja muodoissa.

Tactile-laattojen pintakuviot voivat antaa suuntaa tai esimerkiksi varoittaa tulevasta. Ne tarjoavat hyviä vaihtoehtoja esteettömään rakentamiseen.