Gradia Myllymäen Kampus, Jämsänkoski

Gradian itseopiskelutilaan Myllymäen kampukselle valikoitui ACTIVE Trax Greige Naturale 30x60cm. Active-laattaa osallistuu yötä päivää tilan oppilaiden ja henkilökunnan terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseen.

Active-laatan pinta on ekoaktiivinen. Se tuhoaa bakteereja ja viruksia tehokkaasti ympäristöstään 99% tehokkuudella. Active on sopiva laatta kouluihin niin sisälle kuin uloskin, koska se toimii auringonvalon lisäksi myös LED-valossa ja pimeässä.

Active poistaa myös saasteita ja haitallisia hajuja tehden näin huoneilmasta neutraalin ja turvallisen. Laatta tuhoaa tehokkaasti esimerkiksi tupakan savusta tulevaa nikotiinimolekyyliä. Neutraali huoneilma on tasa-arvoinen kaikille rakennuksien kävijöille sekä mahdollisille allergikoille. Laatta auttaa myös koulun tilojen puhtaana pidossa, koska Activen hydrofiiliseen pintaan ei tartu lika tavallisen laatan tapaan. Voimakkaita puhdistusaineita ei siis tarvita, koska nekin osaltaan saastuttavat.

Laattamaailma FMG Trax Active-pinnoitteella nyt varastostamme! Pakkasenkestävä lattialaatta, joka sopii myös julkisen tilojen kovaan kulutukseen.