S-Market, Jämsä

Jämsän S-Marketin vessan lattialle valikoitu Trax Greige Naturale Active-pinnalla. Ekoaktiivinen Active tuhoaa hajuja, minkä takia se valittiin erityisesti poistamaan tilasta hajuhaittaa.

Active-laatan pinta on ekoaktiivinen. Se tuhoaa ympäristöstään hajujen lisäksi tehokkaasti saasteita. Active tuhoaa myös bakteereja ja viruksia ympäriltään 99% tehokkuudella. Tämän takia Active on sopiva laatta niin WC-tilohin kuin muihinkin julkisiin tiloihin, koska se suojaa kävijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Active sopii niin sisälle kuin uloskin, koska se toimii auringonvalon lisäksi myös LED-valossa ja pimeässä.

Active valittiin WC-tiloihin myös siksi, koska laatta auttaa puhtaana pidossa puhdistamalla itse itseään. Activen hydrofiiliseen pintaan ei tartu lika tavallisen laatan tapaan. Voimakkaita puhdistusaineita ei siis tarvita, koska nekin osaltaan saastuttavat.

Laattamaailma FMG Trax Active-pinnoitteella nyt varastostamme! Pakkasenkestävä lattialaatta, joka sopii myös julkisen tilojen kovaan kulutukseen.