Jyväskylän Kuokkalan neuvolaan Laattamaailman ACTIVE-lattia

Rakennuttajana toiminut Jyväskylän kaupungin Tilapalvelu päätyi Kuokkalan neuvolan lattiavalinnassa antibakteeriseen ja antiviraaliseen keraamiseen lattialaattaan yhdessä kohteen suunnittelusta vastanneen Arkkitehtipalvelun kanssa. Tilassa, jossa hygieenisyys on tärkeää, toimii ACTIVE-pintainen laatta perinteistä laattaa paremmin.

ACTIVE pitää pöpöt kurissa

Bakteerit ja virukset tuhoutuvat laatan pinnasta ilman erillistä käsittelyä. Siivoustyössä syntyy myös selvää aika- ja kustannussäästöä. ACTIVE-laatan pinta on nopea siivota ja helppo pitää puhtaana sillä lika ei tartu laatan pintaan. Siivouksessa ei tarvita voimakkaita siivousaineita.

ACTIVE on ekologinen ratkaisu

ACTIVE-laatat ovat 100 % kierrätettävissä ja suurin osa niistä on valmistettu yli 40-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Laatta toimii myös hiilinieluna tuhoten pinnasta ilmansaasteita. ACTIVE-laatalla kestää vain 2 vuotta kompensoida sen valmistuksesta aiheutuvat typen oksidipäästöt. Lisäksi ACTIVE-pintoja valmistetaan päästöttömissä tehtaissa.

Laatoitustyöstä vastasi ORO Urakointi Jyväskylästä. Asentajat olivat erittäin tyytyväisiä laatan tekniseen laatuun. Mittatarkkuus sekä työstettävyys nopeuttivat urakan valmistumista.

Kiinnostuitko? Lue lisää ACTIVESTA täältä!

Lisätietoja: Laattamaailma Oy, info@laattamaailma.fi, 040 6564 880