Laattamaailman FMG laatat ovat luotu yhteistyössä digipainokoneiden valmistajien kanssa, minkä takia laattojen pinnan kuviot ovat maailman tarkimmin printattuja. Tarkka printtijälki on sitä tärkeämpää, mitä isommasta laatasta on kyse, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta. Ensiluokkaisen digiprinttauksen ansiosta Maxfine-mallisto pystyy tarjoamaan huikean valikoiman erikoisia, yllättäviä ja suurenmoisia kuoseja. Esimerkiksi Marmi-malliston Connemarble Irish tuo mukanaan irlantilaiset vihreät jäkälämetsät.

Vaikka Maxfine-laatat ovat maailman parhaita, ovat ne silti muiden suurlaattojen kanssa samoissa hintaluokissa. Lue alta lisää, millaisia mahdollisuuksia nämä huippulaatat antavat suunnittelijalle.

Laattamaailma Connemarble Irish

Laattamaailman Maxfine sopii loistavasti projekteihin, missä lopputuloksesta halutaan näyttävä ja yhtenäinen.

Hotellit ja ravintolat: suurlaatalla valloittavaa ylellisyyttä

Maxfinellä voi laatoittaa kaikki pinnat samasta laatasta, seinistä lattioihin ja muihin tasoihin. Ulkoa ja sisältä. Tämä tuo ilmeeseen kaunista jatkuvuutta ja suunnitteluun myös helppoutta. Eri kuvioisia laattoja yhdistelemällä voi luoda täysin uniikin tyylin. Suurlaatalla lopputulos on saumaton tai minimaalisen saumaton, minkä takia se luo tilaan yhtenäistä ylellisyyttä.

Laattamaailma Agata Black

Maxfine-laattaa voi myös taivuttaa ja leikata, minkä takia se tosiaankin sopii pinnalle kuin pinnalle. Siitä voi luoda esimerkiksi kauniita kylpyhuoneita altaineen, lumoavia portaita tai kaarevia vastaanottotiskejä. Koska suurlaattaa voi leikata, sitä voi käyttää lattialaattana paikassa, mikä kaarevan seinän takia vaatii laatan yksilöllisen reunaleikkauksen. Laattamaailman Maxfine on luotu sopimaan yksilöllisesti jokaisen hotellin ja ravintolan tarpeisiin!

Mitä vielä? Maxfine toteuttaa suunnittelijan erikoisiakin ideoita.

DYS-palvelulla suurlaatan pintaan voi painattaa minkä vain haluamansa kuvan. Saumattomasti! Mallistossa on myös valmiita block-palasia, minkä avulla marmorin suonikuvioita voidaan toteuttaa koko tilan valtaavasti. Lisäksi Maxfinen vaaleat laatat päästävät valoa läpi, mikä mahdollistaa valojen asentamisen laattojen taakse esimerkiksi kutsuvien tervetuliais- ja esittelytilojen luomiseksi.

Sairaalat: Miten suurlaatta voi edistää terveyttä?

Tarkan digiprinttauksen lisäksi Maxfine on ainutlaatuinen, koska siihen saa ekoaktiivisen ACTIVE 2.0 -pinnan. Laattamaailman Maxfine on markkinoiden ainoa laatta, joka mahdollistaa sen. Pinnoitteen ansiosta laatta tuhoaa bakteereja 99,9% tehokkuudella tavallisista bakteereista sairaalabakteereihin. Lisäksi ACTIVE 2.0 tuhoaa saasteita ja hajuja ympäristöstään sekä puhdistaa itse itsensä. Active-pinnoitetta suositellaan erityisesti sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Laattamaailma Onice Malaga

Maxfine on hygieeninen valinta myös saumattomuutensa takia. Vähäisten saumojen takia suurlaattaan ei pääse kerääntymään likaa pienempien laattojen tavoin. MAXFINE-suurlaatta ACTIVE-pinnalla on siis erityisen puhdas valinta, koska siinä yhdistyy suurlaatan saumattomuus sekä ekoaktiivinen toiminto.

Laattamaailma Onice Grigio

Maxfine-sarja on helppohoitoinen. Sen laatat ovat kaikki keraamisia, vaikka pinta olisikin marmorimainen. Marmorimaisissa laatoissa yhdistyy keraamisen laatan hyödyt ja marmorin kauneus. Aito marmori on materiaalina huokoinen, minkä takia se ei ole niin kestävä. Se likaantuu helpommin ja vaatii varovaisempaa puhdistamista. Marmoria jäljittelevä pinta sen sijaan esittelee marmorin ainutlaatuista komeutta yhtä lailla, mutta ei vaadi marmorin erikoishuoltoa ja on myös luonnostaan pitkäikäisempi.

Pinnat ja tasot: suurlaatalla uniikkeja ratkaisuja

Maxfine-suurlaatta sopii erilaisten pintojen ja tasojen laatoittamiseen, koska se on ohut ja kestävä. Laattaa saa 6 mm paksuudella, minkä takia se on myös helppo asentaa. Laatat hylkivät naarmuuntumista sekä sopivat märkätiloihin. Joustavan luonteensa takia Laattamaailman Maxfine soveltuu esimerkiksi hotellihuoneisiin, missä erilaiset pintaratkaisut tarvitsevat mukautuvuutta.

Laattamaailma Aosta Green Marble

Marmorimainen tai keraaminen suurlaatta sopii hyvin ravintolan pinnoille, koska laatta kestää kuumuutta. Ne sopivat esimerkiksi keittiön laatoiksi tai ravintolan tiskiksi, koska niiden päälle voi laittaa kuumia astioita turvallisesti.

Laajan valikoiman takia pintavaihtoehdoista löytyy valinta monenlaiseen ilmeeseen. MAXFINE-suurlaatta sopii siis ratkaisuna pilvenpiirtäjän julkisivuista puutarhapöydän pinnaksi!

Laattamaailma Gemstone Gem Rose

Tervetuloa modernien suurlaattojen maailmaan, missä huipputeknologia kohtaa mahtavat printit! 

Ekologinen suurlaatta

Laattamaailman Maxfineä valmistava FMG kuuluu Iris Ceramica -konserniin. Iris on kehittänyt laattojen ekologista tuottamista 60-luvulta lähtien. Yritys toimii monien ekologisten sertifikaattien mukaisesti sekä tuottaa laattoja pyrkien ZERO EMISSIONS päästöttömään malliin. Yrityksen ekologiset arvot synnyttivät ACTIVE 2.0 -ekolaatan, joka ei vain pyri vähentämään tuotannon tuomia päästöjä, vaan myös aktiivisesti osallistumaan ympäristön hyvinvoinnin parantamiseen. Valitsemalla FMG:n suurlaatan osallistut laattojen kestävään kehitykseen, missä ekologiset laatukriteerit ovat korkeat, eikä niiden kehittämisessä haluta pysähtyä.