Winckelmans on Ranskan Lommessa sijaitseva perheomisteinen laattojen valmistaja, joka on innovoinut ja valmistanut kestäviä posliinilaattoja vuodesta 1894 lähtien. Yli 100 vuoden ajan Winckelmans on valmistanut markkinoiden monipuolisimpia ja aidoimpia posliinilaattoja. Täysin lasitetut ja lähes nollahuokoisuuden omaavat laatat ovat erittäin helppoja puhdistaa, huoltaa ja uskomattoman kestävät kulumista ja tahroja vastaan.

Kaikki Winckelmans-laatat valmistetaan paikallisista luonnonmateriaaleista (pääasiassa savesta) ja kaksoispoltetaan 1200 asteessa, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja kompakteja. Laatoilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet, joista tärkein on lähes nollahuokoisuus (tai täysin lasitettu). Ei-huokoinen tarkoittaa, että laattojen pinnalla on vähän tai ei ollenkaan reikiä, estäen kaiken nesteen ja ilman kulkemisen läpi, mikä ajan myötä vaurioittaisi materiaalia haalistaen laatan väriä ja tyyliä.

Winckelmans-laatoilla luot persoonallisia ja kestäviä pintoja tilaan kuin tilaan. Laatta sopivat täydellisesti mm.  sisä- (ja ulkokäyttöön) asuin- ja liikekiinteistöihin, kylpylöihin ja teollisuuskiinteistöihin.

www.winckelmans.com