Antistaattiset kumipäällysteet (ESD)

Kaikki Artigo -kumipäällysteet ovat antistaattisia. ANT48 -lattioilla on myös staattiset hajautusominaisuudet (ESD), kyeten suojaamaan kehittyneitä elektronisia komponentteja ja laitteita hajottamalla sähköstaattiset varaukset, jotka kertyvät käytön aikana.

Väri


Pinta


Antistaattisen kumilattian edut

Alueilla, joilla staattinen sähkö voi mahdollisesti vahingoittaa elektronisia laitteita ja komponentteja, on tarpeen luoda lisäsuojaa pienimuotoisilta ja ihmiset huomaamattomilta purkauksilta. Tämä suoja saavutetaan asianmukaisilla järjestelmillä ja maadoituksilla, joiden tarkoituksena on rajoittaa ja hajauttaa hallitulla tavalla kaikki ympäristössä syntyvät sähköstaattiset varaukset. Lattia on myös suunniteltava tätä tarkoitusta varten, koska se on kiinteä osa järjestelmää. Artigo suosittelee ANT48 -hajottavia lattioita (EN 14041:n mukaisesti), jotka on asennettu johtavilla liimoilla ja asianmukaisilla maadoitusjärjestelmillä (kupariliuskoilla), mahdollistaen täsmällisen sähköstaattisen hajaantumisen hallitulla tavalla, jotta vältetään haitalliset vaikutukset ESD-laitteisiin.

Tälle ongelmalle herkät alueet liittyvät tyypillisesti yrityksiin, jotka tuottavat elektronisia komponentteja, tietokeskuksiin, lääkeyhtiöihin ja muihin tiloihin, joissa on olemassa sähköstaattisille varauksille herkkiä laitteita.

Lattian pysyvä johtavuus ajan kuluessa, kumin kestävyys pienille palovammoille ja lattian yhtenäisyys ovat ominaisuuksia, jotka ANT48 -kumilattiat takaavat.