Irtoasennettava kumipäällyste

Irtoasennettava lattia on ihanteellinen ratkaisu tiloihin, joissa halutaan käyttää helposti irrotettavaa ja uudelleen asennettavaa pintaa ympäristön uudistamiseen laadusta, puhtaudesta ja esteettisestä ulkonäöstä tinkimättä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Artigo ”LL” -sarjan irtoasennettavat kumilattiat ovat optimaalinen valinta myös teknisille lattioille (korotetut), joissa helppo pääsy paneelin alla olevaan tilaan on perusedellytys. Artigo – kumilattiat ovat aina voittava valinta!

Väri


Pinta


Irtoasennettavan kumilattian edut

Irtoasennettavat kumilattiat ovat erinomainen ja erittäin suositeltava vaihtoehto paremmin tunnetuille itsekiinnittyville ja lukitusjärjestelmillä toimiville pinnoille, koska ne kestävät käyttöä - niin kulutusta kuin uudelleen irrotusta ja asennusta. Irtoasennettavan lattian etuna on, että se soveltuu sekä ammattikäyttöön että asuinympäristöihin, joten sitä voidaan käyttää melkein missä tahansa.
Helppo ja monipuolinen asennus, houkutteleva viimeistely ja kestävyys tekevät irtoasennettavasta kumilattiasta ihanteellisen lattiaratkaisun mm. näyttelytilaan, messuosastoihin, pop-up-kauppoihin, historiallisiin rakennuksiin ja museonäyttelyihin suojaten arvokkaita antiikkipintoja.