Active-käsitellyt keraamiset lattia- ja seinälaatat tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia. Active-laatat parantavat tilojen, ja niissä asuvien ja oleskelevien ihmisten, hyvinvointia sekä turvallisuutta yhdistämällä ne korkeimpiin esteettisiin ja teknisiin arvoihin.

Active-laatat tuovat pysyviä terveys- ja hygieniaetuja muotoilun kauneuteen tarjoten suunnittelijoille, julkishallinnolle, yrittäjille ja perheille mahdollisuuden tehdä tietoisempia ja tulevaisuuten suuntautuvia valintoja rakennuksilleen.

Active-pinta tuhoaa bakteereja ja viruksia ympäristöstään 99,9% tehokkuudella. Lisäksi laatta poistaa saasteita ja hajuja sekä puhdistaa itse itseään hydrofiilisen pintansa takia.

Active Surfaces® on esimerkki 100-prosenttisesta italialaisesta huippuosaamisesta ja menestyksestä, joka on seurausta kymmenen vuoden tutkimuksesta ja kehityksestä, jonka Iris Ceramica Group on tehnyt Milanon yliopiston kemian laitoksen kanssa.

LISÄTIETOA ACTIVESTA
Ekoaktiivisen Active-pinnan saa mihin vain Iris Ceramican valmistamiin mattapintaisiin 30x60cm tai sitä suurempiin laattoihin. Pinnoitteen saa esimerkiksi myös Maxfinen suurlaattoihin. Tilaustuotteiden lisäksi Active-laatoissa löytyy Heti valmiina -mallistoja. Ready-mallistot ovat laattoja, joita löytyy Iriksen varastolta heti. Näitä laattoja voi tilata myös pienemmän pakettimäärän ja nopeammalla toimitusajalla.

Tutustu Laattamaailman Active-kohteisiin