ACTIVE

  • Ulko- ja sisätiloihin
  • Toimii luonnon- ja keinovalossa sekä pimeässä
  • Ainoa ISO-sertifioitu (ISO 10678:2010, ISO 27448-1:2008 ja ISO 27447:2009)
  • Patentoitu (European Patent Office), patentti nro EP2443076

Antibakteerinen ja antiviraalinen vaikutus

Ihmiset ovat jatkuvasti kosketuksissa bakteereihin, joista jotkut voivat olla terveydelle vaarallisia. Active-tuote tuhoaa 99,99%:n tehokkuudella kaikki bakteerit aina tavallisista kolibakteereista (Escherichia coli) MRSA:n (metisilliinille resistenttien Staphyloccus aureusten) kaltaisiin hyvin vaarallisiin bakteereihin. Viimeisimpien ISO-testien mukaan Activen antiviraalinen vaikutus on yli 99%.

Lue lisää

Saasteita poistava vaikutus

Fotokatalyyttisen prosessin ansiosta saasteiden haihtuvat molekyylit muuttuvat vaarattomaksi aineiksi luonnonvalon tai keinovalon sekä kosteuden vaikutuksesta. Saasteita poistava vaikutus on todettu sertifioidussa yliopistolaboratorioissa tehdyissä kokeissa, joissa käytettiin referenssimolekyyleinä formaldehydiä sisäilman osalta ja typen oksideja ulkoilman osalta.

Lue lisää

Itsepuhdistuvuus

Lika ei tartu tuotteen pintaan, koska fotokatalyyttinen pintamateriaali on hydrofiilinen. Pinta puhdistuu helposti pelkällä vedellä tai neutraalilla saippualla ilman voimakkaita puhdistusaineita (jotka osaltaan myös saastuttavat). Ulkona pinnat puhdistuvat sateessa niin että tuotteet alkuperäinen väri ei muutu eikä muuta huoltoa tarvita.

Lue lisää

Hajua poistava vaikutus

Active-pintojen fotokatalyyttiset ominaisuudet hajottavat ja tuhoavat hajua tuottavia orgaanisia molekyylejä, ja siten tuote poistaa pahoja hajuja. Voimakkaanhajuisilla molekyyleillä tehdyt laboratoriokokeet ovat osoittaneet, että Active-tuote tuhoaa näitä molekyylejä erittäin tehokkaasti. Kokeissa käytettiin esimerkiksi metyylimerkaptaania, jota yleensä lisätään metaaniin ja joka haisee vahvasti mädältä kaalilta, sekä alfapineeniä, joka tuottaa tyypillisen havupuun tuoksun.

Lue lisää

Active-laatoissa nyt myös heti valmiina -mallistot, joita voi tilata pienempiä eriä ja nopeammalla toimitusajalla. Lisäksi varastostamme Vantaalta löytyy Trax Greige -laattaa Active-pinnalla. Kysy lisää meiltä!

98,60 

Laattamaailma FMG Trax Active-pinnoitteella nyt varastostamme! Pakkasenkestävä lattialaatta, joka sopii myös julkisen tilojen kovaan kulutukseen.

Tutustu Laattamaailman Active-kohteisiin